2015. 06. 02. - Fórum

2015.06.03

2015. június 2-án 15 órakor ismét fórumot tartott a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület - több nyugállományú szervezet képviselőinek jelenlétében -, a Kerepesi úti klubhelyiségben. A fórum vendége: Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára volt. A fórum résztvevői megismerhették az államtitkárság felépítését, szervezeti elemeinek rendkívül szerteágazó feladatait. Kérdésekre válaszolva vezérőrnagy úr elmondta, nagy szüksége van a Honvédelmi Minisztériumnak az olyan társadalmi szervezetekre mint amilyenek a bajtársi egyesületek, klubok, hiszen tagjaik sok szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért is számítanak rájuk több területen. A kérdések és hozzászólások, illetve a rájuk adott válaszok az együttműködés számos területét érintették, a kegyeleti adatok kezelésétől a hazai és külföldi hadisírgondozáson, valamint a fegyvernemi és csapathagyományok ápolásán át a nyugállományúak szövetségeinek és egyesületeinek támogatásáig.

A fórumról beszámolt a honvedelem.hu is.

Szerk.

A mappában található képek előnézete 2015. 06. 02. - Fórum