Egyesületünk április hónapra tervezett programjai

2014.04.01

Április 10-én 10.00 órakor látogatást szervezünk a Dohány utcai Zsinagógába és a Zsidó Múzeumba. Gyülekezés április 10-én 09.45 órakor a Zsinagóga előtt.
A programot vezeti: Dr. Frölich Róbert, a Dohány utcai Zsinagóga főrabbija (a HM Tábori Rabbinátusának volt vezető tábori rabbija, dandártábornok - bővebb információk: http://frolich.xxl.hu/.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Április 15-én 14.00 órakor fórumot szervezünk. Vendégünk: Sándor Zsolt dandártábornok, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár korábbi parancsnoka.
Helye: Kerepesi út 29.B
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Április 22-én 14.00 órakor egyesületi fórumot szervezünk. A fórum témája: a Rákóczi Ferenc Katonai Középiskola története.
A fórum előadója: Szombathelyi Ferenc ny. vezérőrnagy.
Helye: Kerepesi út 29.B
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Április 28-án csapatlátogatást szervezünk Debrecenbe, az MH 5. Bocskai István Lövészdandárhoz. A látogatás során ismerkedünk a dandár feladataival, életével, majd ebéd után Debrecen város nevezetességeit tekintjük meg. A látogatás részletes programját, a jelentkezés módját és feltételeit honlapunkon és internetes levelünkben is hamarosan olvashatjátok.