Köszöntünk Gyula Bácsi!

2012.02.02

Már hagyománynak tekinthető, hogy a Balassi Kórus összejövetelén a BBBE vezetőivel együtt ünnepeljük egyesületi tagjaink kerek évfordulós születésnapját. Ezeken a rendezvényeken a köszöntötteket gyakran magas rangú vendégek is megtisztelik jelenlétükkel. Nem volt ez másként 2012. február 01-én sem, amikor a kórus soros próbája után együtt köszöntöttük a "legidősebb személyügyest", a 95 éves Bélai Gyula nyugállományú ezredest, egyesületünk alapító tagját. A legidősebb személyügyest Bozó Tibor dandártábornok, a Honvéd Vezérkar személyzeti csoportfőnöke, a "legmagasabb rangú személyügyes" köszöntötte.

Szokásainkhoz híven köszöntöttük az év elején születés- és névnapjukat ünneplőket: kerek születésnapos kórustagjainkat, Kulcsár Lajosnét - Zsókát - és Katranicz Lászlót, illetve a "nem kerek" Horváth Lászlónét - Erzsikét - és a névnapos Hoffmann Ernőt, legújabb kórustagunkat.

A kórus dallal köszöntötte az ünnepelteket (többször), háziköltőnk, Kati megírta ez alkalomra is a szokásos csoportos köszöntőt, Gyula bácsi saját - személyre szabott verset kapott -, Zsóka gondoskodott finom házi harapnivalóról, és persze ott volt az elmaradhatatlan tüzijátékos torta is.

Szép délután volt. Az eseményről tudósított a honvedelem.hu is, a cikk és a képek a ide kattintva láthatók.