Köszöntések a kórus évadzáróján

2017.06.28

A 90 éves Patkós Imrét köszöntöttük.

Régi hagyományunk szerint kórusunk a nyári szünet előtti utolsó próbán évadzáró rendezvényt tart. Ugyancsak hagyománnyá vált, hogy ezt az alkalmat összekötjük a születés és névnapi köszöntésekkel. Idén június 28-ra esett ez a nap.
Egyesületünk alapító - és hosszú időn keresztül vezetőségi - tagja, Patkós Imre bajtársunk, 90 éve, július 1-én született. A mostani rendezvény természetesen az ő köszöntésével kezdődött. Csetényi Kati köszöntő verse után a Honvéd Vezérkar személyzeti csoportfőnökét képviselő Szabó József ezredes, majd Ignáth Tibor alezredes a MH KIKNYP 1. KIK parancsnoka és Sztanó Zsuzsanna a BEOSZ alelnöke mondott köszöntőt, és adta át ajándékát. Az egyesület nevében elnökünk, Galló István köszöntötte Imrét, egy díszes albummal.
dsc_0126.jpg Ezt követően Csetényi Kati minden érintettről megemlékezett, szokásos, hónapokra bontott, kedves verseiben. A torták tűzijátékának fényében az ünnepeltek közös fotózása, majd a terített asztalra felhalmozott finomságok elfogyasztása következett, barátságos beszélgetések kíséretében. A "csendes" duruzsolást néha-néha megszakította egy-egy "nosza rajta jó katonák, igyunk!!!" kiáltás, amit természetesen tett követett. Jó hangulatban beszélgettünk, daloltunk, tisztességgel elbúcsúztunk az első félévtől.

szerk.

A mappában található képek előnézete Köszöntések a kórus évadzáróján