18. Antirasszista-díj átadás

2018.03.21

A MEASZ elnöksége 18. alkalommal is megszervezte a Radnóti Miklós Antirasszista-díj átadó ünnepséget március 21-én délután. Az immár hagyományos helyszínen, a Radnóti Miklós Művelődési Központban szokás szerint telt ház volt. A díjazottak között ezúttal a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület alapító tagját, Takács Ferenc nyá. ezredest, a XIII. kerületi önkormányzat képviselőjét is köszönthetjük. Gratulálunk bajtársunknak!

dsc_0157.jpg
Takács Ferenc átveszi a díjat Hanti Vilmostól, a MEASZ és a FIR elnökétől.

Takács Ferenc - büszkeségünk, a Balassi Egyesület alapító tagja

A XIII. kerületi önkormányzat képviselője, nyugállományú ezredes. Évekig a honvédség mellett működő társadalmi szervezetekkel való kapcsolattartás, a kultúra támogatása, a közösségi élet erősítése volt a fő tevékenysége. Nyugdíjasként a civil életben is ez a feladata a XIII. kerületben. Harmadik ciklusát tölti az önkormányzatban. Munkáját áthatja a humánum, a segítőkészség, támogatója a megkülönböztetés elleni harcnak. Tagja a helyi MEASZ-nak, szervezéseivel, kiállásával támogatja a szövetséget. Harcos antirasszista, az emberi egyenlőség megalkuvás nélküli híve.

Szekeres I.

A mappában található képek előnézete 18. Antirasszista-díj átadás