Angyalföldi Civil Szervezetek Napja - 2018

2018.02.03

Egy rendezvényen belül két jelentős eseményre került sor február 3-án a Radnóti Miklós Művelődési Központban: XXI. alkalommal rendezték meg a XIII. kerületi Civil Szervezetek Napját, és a rendkívül gazdag program részeként dr. Tóth József polgármester megnyitotta a kerület 80. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő ünnepi eseménysorozatot is.
A jelentős számú résztvevő és érdeklődő igazolta a rendezők döntését, hogy immár második alkalommal a korábbi, időközben szűknek bizonyult József Attila Művelődési központ helyett a RaM-ot választották a rendezvény színhelyéül.

8elso-1024x528.jpgA megnyitót követően került sor 12. alkalommal a Civil Dij átadására, amit ebben az évben a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület kapott meg. A díjjal járó oklevelet és vándorserleget egyesületünk elnöke, Galló István nyá. ezredes vette át.

2dij.jpgIdén is a közönség szavazott a legszínvonalasabb stand címének odaítéléséről, amit az Angyalföld Polgárőr Szervezet érdemelt ki. A délelőtt a Cégkapuról szóló szakmai fórummal fejeződött be.
Délután hét egyesület mutatkozott be kulturális műsorával a Gálán. Az idei Civilek Napja a Balassi Kórus katonadalokból és kórusművekből álló, nagy tapssal elismert egyvelegével és az elmaradhatatlan Surda dallal zárult.

balassi_korus.jpg