BHD - BBBE együttműködési megállapodás

Egyesületünk hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol a Budapest Helyőrség Dandárral. 2017-ben elhatároztuk, hogy az – elsősorban a kitűnő személyes kapcsolatokon alapuló – együttműködést, magasabb, jogilag is megalapozott szintre emeljük. Kezdeményezésünk pozitív fogadtatásra talált a dandár vezetésénél, ennek eredményeként az általunk összeállított keret-javaslatot szakembereik jogszabályokkal alátámasztott, szakmai tartalommal megtöltött hivatalos megállapodás tervezetté formálták. Többszöri időpont egyeztetés után, 2018. március 7-én Baráth Ernő dandártábornok, a dandár parancsnoka és Galló István nyugállományú ezredes, a BBBE elnöke, Szekeres István nyá. dandártábornok, tiszteletbeli elnök és Magócsi Zoltán nyá. ezredes, elnökhelyettes jelenlétében ellátták kézjegyükkel az együttműködési megállapodást. A jelenlévők hangot adtak annak a reményüknek, hogy ez a lépés az eddigi jó kapcsolatok megtartása mellett mindkét szervezet részére új lehetőségeket teremt a további együttműködésben.

szerk

A mappában található képek előnézete BHD - BBBE együttműködési megállapodás