Dr. Herczeg Ottót köszöntöttük 85. születésnapján

2016.12.19

img_5983.jpg  Egyesületünk képviselői 85. születésnapja alkalmából december 19-én meglátogatták otthonában egyesületünk alapító tagját, tiszteletbeli elnökünket, Dr. Herczeg Ottó nyá. ezredes bajtársat. A gratuláción és köszöntésen túl baráti beszélgetésben érdeklődtünk kedves bajtársunk élete, egészségi állapota felől, szerető családja boldogulásáról.
Tiszteletbeli Elnökünk élénken érdeklődött a nyugállományúak élete, gondjai, valamint az egyesület és a szövetség eredményei, törekvései iránt. Simon Bélával és Pintér Ferivel hármasban tájékoztattuk Őt az egyesületben és a szövetségben végzett munkáról, működésünk feltételeiről, lehetőségeiről. Értő kíváncsisággal hallgatta a jövőbeni terveinkről elmondottakat is.
A beszélgetés során egymás egészségére ürítettük poharainkat, majd kellemes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új esztendőt kívánva búcsúztunk Tőle és a bennünket igazi háziasszonyként vidám szóval és enni-innivalóval ellátó kedves lányától, Marikától.

Szekeres István