Éves Közgyűlés - 2016. 05. 05.

2016.05.05

Egyesületünk 2016. május 5-én a Honvéd Kultúrális Központ Regiment Éttermében tartotta Évértékelő Közgyűlését. A helyszínen az MH HKNYP 1. Katonai Igazgatási Központ munkatársai kihelyezett ügyfélfogadást tartottak.
Szekeres István az egyesület elnöke a 2015. évben végzett munkáról, Galló István elnökhelyettes pedig az egyesület gazdálkodásáról számolt be, Simon Béla a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az FB jelentését. Ezt követően meghallgattuk a 2016. évi munka- és pénzügyi tervet.
A Közgyűlésen részt vett és hozzászólt a BEOSZ - április 20-i Küldöttgyűlésén megválasztott - új elnöke, Hazuga Károly nyá. altábornagy, valamint Nagy Károly régióvezető és több együttműködő bajtársi egyesület elnöke, illetve képviselője.
A közgyűlés a beszámolókat, a közhasznúsági jelentést és a terveket elfogadta. Az elnökség elismerést adott át Ráthy Józsefnek, Kiséri-Nagy Ferencnek és Csetényi Lászlónak, aki a napokban töltötte be a 70. évét. A rendezvényt a Balassi Kórus a Himnusszal nyitotta meg és egy rövid tavaszidéző műsorral fejezte be.
A műsor után ízletes ebéd és hangulatos baráti beszélgetés következett.

A mappában található képek előnézete Éves Közgyűlés - 2016. 05. 05.