Évzáró közgyűlés - 2018

2018.12.11

Egyesületünk 2018. december 11-én tartotta az évzáró közgyűlését a Honvéd Kulturális Központ Regiment éttermében. Örömünkre a tagjainknak mintegy kétharmada jelen volt a rendezvényen.
A Himnusz közös eléneklését követően megemlékeztünk elhunyt bajtársainkról, majd Galló István nyá. ezredes, egyesületünk elnöke tájékoztatta a jelenlévőket az egyesület és az elnökség által végzett 2018. évi munkáról. Ezután Pintér Ferenc nyá. ezredes informálta a közgyűlés tagjait a 2019. évre tervezett egyesületi programokról. A tájékoztatót és az előzetes programot a közgyűlés elfogadta.
Ezt követően Győri Péter Pál ezredes úr, a HM Humánpolitikai Főosztály mb. főosztályvezetője tájékoztatta a jelenlévőket a Honvédelmi Minisztériumban és a Magyar Honvédségnél már elkezdett és a továbbiakban tervezett átalakításokról, a fegyverzeti fejlesztésekről.
A program befejező részében meghallgattuk Gregor Bernadett színművész kitűnő műsorát, melyben Karádi Katalin dalai mellett jól megfértek ismert slágerek és sanzonok, voltak dalok, melyeket a művésznővel együtt énekelt a jelenlévők sokasága.
A műsor után pezsgővel koccintottunk az elvégzett munka és a mögöttünk hagyott év sikerére, majd elfogyasztottuk a Stefánia Palota nagyszerűen elkészített és felszolgált ebédjét, s közben elbeszélgettünk az asztaloknál ülő régi bajtársainkkal.

Tudósító: Vámosi János

A mappában található képek előnézete Évzáró közgyűlés - 2018. 12. 11.