Folytattuk a fórumot a Honvédkórházban

2014.11.05

A Balassi Bálint Bajtársi Egyesület szervezésében folytatódott a Honvédkórházzal közösen, 2010-ben megkezdett egészségmegőrző, tájékoztató programsorozat. A sorozat tizenegyedik rendezvényére a MH EK székhelyén 2014. november 5-én 10.00 órakor került sor. A nagy érdeklődést kiváltó előadást Dr. Szakács Zoltán o. ezredes, a neurológia osztály osztályvezető főorvosa tartotta az alvászavarok és kezelésük kérdéseiről. Főorvos úr igen kommunikatív, gazdagon illusztrált és közérthető előadása alatt szinte látszott az érdeklődő arcokon: aha, ismer minket, a problémáinkat, rólunk beszél, nekünk ad tanácsokat. A foglalkozáson az előadó szólt az alvászavarok vizsgálatának kialakulásáról, nemzetközi és magyar tapasztalatairól, sorra vette az alvászavarok típusait, kiváltó okaikat, jellemző tüneteiket, veszélyeiket, számos útmutatást, tanácsot adott a jelen lévőknek a betegség megelőzésével, kezelésével kapcsolatosan. Az előadást követően a foglalkozás a megjelentek nagyszámú kérdésének megválaszolásával, majd személyes konzultációkkal fejeződött be.

Köszönjük Főorvos Úr!

A mappában található képek előnézete Folytattuk a fórumot a Honvédkórházban