Honvédelem napja - 2015

2015.05.20

Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára köszöntőjével kezdődött május 20-án, szerdán, Budapesten a Stefánia Palotában, a honvédelem napja alkalmából a társadalmi szervezetek részére rendezett ünnepség. Kun Szabó István vezérőrnagy beszéde végén megköszönte a honvédséghez kötődő társadalmi szervezeteknek azt a munkát, amelyet annak érdekében végeznek, hogy a fiatalabb generációhoz is eljusson az összetartozás, a bajtársiasság és a hazaszeretet értéke. A köszöntőt követően a helyettes államtitkár és a Vezérkar törzsigazgatója elismeréseket adott át a társadalmi szervezetek képviselőinek, majd a Nemzeti Táncszínház ünnepi műsorát nézhették meg a vendégek. A számos elismerésben részesült között voltak szlovák bajtársaink: Vojtech Bácskai és Eugen Bitera ny. alezredesek, valamint egyesületünk tagja: Magócsi Zoltán ny. ezredes. Az ünnepi műsort követő állófogadás Varga István vezérőrnagy, a Vezérkar törzsigazgatója pohárköszöntőjével kezdődött. A honvedelem.hu beszámolója.

A mappában található képek előnézete Honvédelem napja - 2015