Köszöntöttük Daróczy Ferenc nyugállományú ezredest

2018.06.06

70. születésnapja alkalmából a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület Elnöksége és számos bajtársa köszöntötte Daróczy Ferenc nyugállományú ezredest, akit kedves felesége is segített a gratulációk fogadásában.

*   *   *

2018 június 1-én 80. születésnapját ünnepelte a XIII. kerület. Az esemény alkalmából a polgármesteri hivatal Barna termében dr. Tóth József polgármester a délelőtt folyamán dicséretben és jutalomban részesítette a hivatal, az önkormányzati intézmények, a kerületi katasztrófavédelem és a civil szervezetek arra érdemessé vált munkatársait, majd az ünnepi események sora a Radnóti Miklós Művelődési Központ színháztermében, a XIII. Kerületért szakmai díjak, és a díszpolgári címek átadásával folytatódott.
A polgármesteri hivatalban megrendezett ünnepségen összesen tizenöten részesültek polgármesteri dicséretben és jutalomban. Mint dr. Tóth József köszöntőjében elhangzott, mindannyian sokat tettek az önkormányzat által kitűzött célok eléréséért, a városrész fejlődéséért, a kerület lakosságának szolgálatáért. Az elismerésben részesültek között volt Daróczy Ferenc nyá. ezredes, a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület elnökségének tagja és Klenk Zoltán tü. őrnagy, a XIII. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnokhelyettese.

szerk.

A mappában található képek előnézete Köszöntöttük Daróczy Ferenc nyugállományú ezredest