Naszvagyi Vilmos Újpest Díszpolgára lett

2016.08.26

Naszvagyi Vilmost, a Honvéd Együttes Férfikarának szólistáját, a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület kórusának karnagyát, Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testülete, a legmagasabb kerületi elismeréssel, Újpest Díszpolgára címmel tüntette ki.
Karnagyunk a kitüntető címet az Újpesti városnapok alkalmával, 2016. augusztus 26-án vette át, a Városháza dísztermében. Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt köszöntő szavai után a testvértelepülés, Csíkszentgyörgy község polgármestere, György József köszöntötte az egybegyűlteket. Díszpolgárok lettek Kozák Danuta, az UTE olimpiai bajnok kajakozója, Gyurta Dániel, az UTE olimpiai bajnok úszója, a NOB Sportolói Bizottságának tagja, dr. Hollósi Antal Gábor sebész szakorvos, a Károlyi Sándor Kórház korábbi orvos igazgatója és Naszvagyi Vilmos opera-hangversenyénekes, a Honvéd Férfi kar szólistája. Többen Újpestért Díjat és az Önkormányzat Elismerő Oklevelét vehették át.

A mappában található képek előnézete Újpest Díszpolgára lett Naszvagyi Vilmos