2019. szeptemberi feltételes

2019.09.11

Megnyitottuk az új évadot. Ismét megálltunk feltételesen! Nagyon jó hangulatu műsort sikerült újból összeraknunk. Igaz, most kevesebben voltunk, mint szoktunk lenni, de ahogy az okosok mondják, nem a mennyiség, hanem a minőség számít! Hát a minőséggel nem is volt semmi baj. Homola Irénke megnyitotta a műsort, aztán sorban jöttek az előadók. Kremsner Józsi katonadallal indított, azután a frissiben megalakult trió Oravecz Misi, Czebe Iván és Kremsner Józsi zendített rá a „A jó lovas katonának...” című dalra. Őket követte Pap Irénke egy Kányádi Sándor verssel. Majd Kocsis Gyuri Vácról citerával kisérve búsongott Doberdóról. Naszvagyi Zsuzsi saját verseit mondta el. Szabó Márton a magyaros és németes vendéglátásról tartott értekezést. Ezek után Nagy János fütyürészett nekünk, amit mi nagyon szívesen hallgattunk. Csetényi Kati gyerekkori csínyjéről számolt be a közönségnek. Németh Feri régi slágerekkel szórakoztatta a nagyérdeműt. Kiss Zsuzsa a Kárpátaljai nyári élményeiről számolt be, majd egy picit énekelt is. Utoljára maradt a krém. Hajdan Vali a tőle megszokott temperamentummal sziporkázott. Zárásként a már hagyománnyá vált, „Szeressük egymást gyerekek„ című nótával fejeztük be a műsort. A jelenlevők szerint jól sikerült!

Csetényi Kati

A mappában található képek előnézete 2019. szeptemberi feltételes