Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2014. II félév programjai

2014.08.27

Tisztelt Bajtársnők, Bajtársak!

Egyesületünk elnöksége augusztus 27-i ülésén áttekintette 2014. évi munkatervünket és a rendelkezésre álló információk alapján véglegesítette az egyesület II. féléves programjait:
- augusztus 31-én 10.00 - 22.00 között Angyalföldi utcabál és főzőverseny lesz a XIII. kerületi Dagály utcában. Egyesületünk a civilek bemutatkozásán és a főzőversenyen is jelen lesz.
- szeptember 11-én 14.00 órakor a Kerepesi úti klubhelyiségben találkozót és könyvbemutatót tartunk Csernok Attilával, ahol az író könyvei is beszerezhetők és lehetőség lesz dedikálásra is (Külön értesítést küldünk)
- szeptember 17-én 07.00 - 19.00 között a Holokauszt pályázat keretében autóbusszal Szegedre utazunk és a szegedi Zsinagógában Holokauszt megemlékezést tartunk (külön értesítést küldünk, a program itt látható)
- szeptember 19-én 16.00 órakor Békenapi megemlékezést tartunk az angyalföldi Civilek Házában, Bp. XIII. Váci út. 50. (A meghívó itt látható)
- szeptember 26-án a Honvéd Kulturális Központban egész napos megemlékezést szervez a Honvédelmi Minisztérium az I. Világháború 100. évfordulója alkalmából. Felkérést kapott a műsorban való fellépésre a Balassi Kórus is (A rendezvény programját megjelenése után megküldjük)
- október 2-án 15.00 órakor a Honvéd Kulturális Központ udvarán megkoszorúzzuk a Balassi Kopjafát, majd az Idősek Világnapjáról megemlékezést tartunk.
- október 8-9-én szlovák nyugállományú bajtársaink meghívására autóbusszal látogatást teszünk Trencsénben (Programot küldünk)
- október 17-én 16.00 órakor megemlékezést tartunk a Holokauszt emlékév alkalmából az angyalföldi Lokálpatrióták Egyesületével közösen a XIII. kerületi Civilek Házában (Bp. XIII. Váci út. 50.).
- október 28-án 07.00 - 19.00 között a holokauszt pályázat keretében autóbusszal Nagykállóba és Nyíregyházára utazunk, és Holokauszt megemlékezést tartunk (Külön értesítést, programot küldünk).
- november 21-én egyesületünk megalakulásának 25. évfordulóján ünnepi közgyűlést tartunk a NKE Hungária krt-i objektumában (külön program szerint)
 - tervezzük a Honvédkórházban az egészségügyi fórumsorozat folytatását. Az egyeztetést követően az időpontokról és témákról tájékoztatót küldünk.
Elnökség