XIV. Katonanóta - Katonadal bemutató

2022.05.28

2022. május 28-án 14. alkalommal szervezte meg a Fejér Megyei Honvéd Nyugállományúak Székesfehérvári Klubja a Katonanóta - Katonadal bemutatót. A rendezvényre új helyen a Civil Házban került sor, ahol a kiváló színházterem mellett az öltözési lehetőségek elmaradtak a korábban megszokottól. A házigazdák kedves vendégszeretete kárpótolta a résztvevőket.
10 órakor Vadon Gábor nyá. ezredes a Klub elnöke köszöntötte a megjelent kórusokat és nézőket, majd megnyitotta a rendezvényt. A nyolc kórus, dalkör, dalárda között köszönthettük a Hodosi Népdalkört is.
Aki kíváncsi megnézheti a Balassi Kórus fellépését:

A színvonalas fellépések után a házigazda minden résztvevő együttesnek Emléklapot és emléktárgyat adott át, külön köszöntve a rendezvény legfiatalabb (15. éves) közreműködőjét.
A rendezvény után új helyre, Pákozdra mentünk a szokásos közös ebédre. Az ebéd hangulatát fokozta karnagyunk, Naszvagyi Vilmos születésnapi köszöntése. Csetényi Kati köszöntője után "a muzsika Téged köszönt jóbarát" énekeltük Vili tiszteletére, majd a születésnapi tortát az ünnepelt szétosztotta a jelen lévők között. Elégedett fáradtsággal utaztunk haza, bár néhányunkban még volt erő egy kis dalolásra a buszban.

emzé

A mappában található képek előnézete XIV. Katonanóta - Katonadal bemutató