2020. évi egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet

2021.05.23

Egyesületünk az elmúlt évihez hasonlóan módosított formában – személyes megjelenést igénylő összejövetel nélkül – elektronikus levelezés igénybevétele útján tartotta meg közgyűlését. A közgyűlési dokumentumok a határozati javaslatokkal a tagság részére – az eKözgyűlésről és a szavazás módjáról szóló értesítő levél csatolmányaként – 2021. április 19-én reggel megküldésre kerültek. A szavazásra a kormányrendeletben előírt időt biztosítottuk. A kijelölt határidőig, 2021. május 04-én 18.00-ig érvényesen szavazott 132 fő, ami a szavazásra jogosult 181 fős taglétszám 72,9 %-a. A leadott szavazatok alapján a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület 2021. május 04-én befejezett eKözgyűlése határozatképes volt. Az eKözgyűlés 22 határozatot fogadott el. Köztük a 3/2021. (V.04.) KGY határozatot a 2020. évről készült egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet elfogadásáról. A beszámolót az Országos Bírósági Hivatalnál letétbe helyeztük és közzétesszük honlapunkon.