Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Javaslatok a honlaphoz

2009.01.05

E menüponton belül várom a honlap tartalmára, illetve a fórum témáira (topic-jaira) vonatkozó javaslatokat. A javaslathoz meg kell adni a név rovatba a hozzászóló nevét, a cím rovatba a hozzászólás tárgyát (nem a lakcímet) és a szöveg rovatba a hozzászólás szövegét. Példaként beírtam egy fiktív hozzászólást "Javaslat a programhoz" tárggyal (címmel).

A fórumhoz tett észrevételeken túl, a honlapon megjelentetésre javasolt szövegeket txt vagy word formátumban kérem. A képeket  ne  ágyazzák be a dokumentumba hanem önálló csatolmányként kérem megküldeni, a zmagocsi@gmail.com címre.

Előre is köszönöm, a szerkesztő: Magócsi Zoltán

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Simi21b@gmailmcom

(Simon Béla, 2014.11.21 17:31)

Kedves Zoli! A"kedvenc linkek" -nél "Nyugdíj extra" helyet Szolgálati nyugdíj tanácsadás címet szíveskedj beírni.

Re: Simi21b@gmailmcom

(Magócsi Zoltán, 2014.11.21 19:45)

Köszönöm Béla, javítottam a linket is.

balassi@balassi.eu

(Molnár Pál, 2011.04.23 12:10)

Tisztelt Tábornok Úr!
Örömmel indítványozom, hogy az Ön egyesülete kapcsolódjék az európai Balassi-hagyományhoz:
www.balassi.eu/Festival.htm
Vitézségről formát:
Molnár Pál
kuratóriumi titkár

Néhány észrevétel

(Simon Béla, 2010.01.07 13:54)

Tisztelt Szerkesztő bajtárs! Kedves Zoli!
Javaslom, hogy az aktuális anyagok a megfelelő menüponthoz kerüljenek, így a munkatervek és a rendezvények a " Programok"-hoz, a dalkör anyagai a "Dalkör"- hőz. Célszerű lenne a bevezetőnél utalni az "archívum" szerepére.
üdv: Béla

Magócsi Zoli véleményéhez

(Erdős László, 2009.04.19 09:10)

Igazad van Zoli a címhez nem a lakcímet, ha nem a tárgyát kell megadni. Én azért adtam az email címet a tárgyhoz, ha a látogatással kapcsolatosan kíván valaki jó, vagy kritikus megjegyzést tenni azért, hogy a jövőben oda tudjunk figyelni erre a gímre megtehesse. Én is köszönöm, hogy részvételetekkel és érdeklődésetekkel lehetőségünk volt bemutatni a kerületet. Küldtem az általam és Taki Fercsi által készített képekből néhányat, tegyétek fel a Galériába.
Az napról írt cikkemet elküldtem a Bajtársi Hírlevél szerkesztőségébe. Üdv mindenkit Laci

colerdosster@gmail.com

(Erdős László, 2009.04.19 08:59)

Néhány megjegyzés az április 17-ei XIII. kerületi Önkormányzatnál tett látogatásról:

Szevasz László!

Köszönöm a képeket, meg a délelőtti programot. Nagyszerű volt!
Üdv: Sásik Laci

Szia Laci !

Köszönöm szépen a gyors feldolgozást. Jók lettek a képek "szerintem", a foglalkozás elérte célját. Köszi Szántai Évi

Szia Laci!
A pénteki programot az egyesület nevében köszönjük, igen tartalmas volt. Már néhány éve én is XIII. kerületben lakom (a volt ÉÉk-kel szemben lévő szállón), de most megint sok hasznos információt kaptam.
A BBBE honlapján, a cikkek rovatába írtam egy anyagot: "Fiatalítás az egyesületben, új tenor a nótakörben' címmel. Ha lesz időd, kérlek olvasd el.
Köszönöm a türelmed, és további kellemes hétvégét kívánok.
Baráti üdvözlettel: Sárközi Zoli

javaslat

(Simon Béla, 2009.03.22 10:45)

Kedves Bajtársak!
A Honlapunk hasznositását szolgálná, ha ismernénk a lehetőségeinket, illetve tagságunk hozzáférési és az egymással való kapcsolat felvételének lehetöségeit. Ezért javaslom, aki akár közvetlen, vagy közvetet (családtag, jóbarát, stb.) internet kacsolattal rendelkezik a Honlapunkon tegye ismerté elérhetöségének Email cimét pl. igy: bsimon@citromail.hu
Ha egyetértetek jelentkezzetek.
bajtársi üdvozlettel.
Simon Béla

Vélemény

(Erdős László, 2009.03.21 08:41)

Örülök egyesületünk Honlapjának. A rég várt esemény remélem minden tagunk és érdeklődő tetszését megfogja nyerni és kifogják használni az egymással való kommunikálás új lehetőségét és az egyesület munkáját is bemutató tájékoztatási lehetőséget. Bízom benne, hogy azok az észrevételek, javaslatok rendszeresen megjelennek, mellyel még jobb és még aktuálisabb lesz Honlapunk. A fentieken kívül akár közvélemény kutatásra is fel lehet használni a területet. Csak így tovább BBBE! Üdv Erdős Laci

Javaslataim és észrevételem

(Sárközi Zoltán, 2009.03.02 10:13)

A február 25-ei beszámoló közgyűlésen az idei év munkaterve is elfogadásra került, ezért javaslom, hogy a 2oo9. évi programok márciusban kerüljenek fel a honlapra, és az azokra történő jelentkezés is (internetes regisztráció) biztosított legyen. Az egyesület tagjai a programokon szerzett benyomásaikat „élménybeszámolók” megírásával tegyék közzé, így azon tagjaink, akik nem tudtak részt venni valamelyik programon, a honlapot olvasva hiteles tájékoztatás kapjanak. (A programok vagy a cikkek menüjében. )
Én is igen fontosnak tartom, hogy BBBE alapszabályzata is kerüljön fel a honlapra.
Csak észrevételként teszem meg, hogy ahol honlapon fehér alapszín van, helyette jobb lenne valami világos színre (zöld, sárga, stb..) cserélni, ezáltal a szöveg is jobban fog emelkedni.

észrevételek, javaslatok

(Simon Béla, 2009.01.18 09:32)

A képgaléria csak részben tekinthető meg, minden második menü nem nyitható.
"cím" helyet "a hozzászólás tárgya" megnevezést javaslom.
Célszerü az egyesületi alpszabály feltétele.

szivesen

(patkós imre, 2009.01.08 18:58)

Örömömre szolgál,hogy ennek az Egyesületnek lehetek a tagja iimmár huszesztendeje,ahol idös és ifjabb barátaimmal találkozhatok és sok gazgad program megvalósitásának részesse lehetek. üdv Patkós Imre.

Javaslat a programhoz

(Magócsi Zoltán, 2009.01.05 17:20)

Fel kellene tenni a 2009. évi programot. Itt hozzá lehetne szólni, vagy akár a jelentkezést is lehetne gyűjteni.