2020-ban is FARSANG

2020.02.21

2020. február 21-én ismét megtartottuk szokásos farsangi bálunkat. A hangulatra most sem lehetett panasz. Galló István, egyesületünk elnöke köszöntötte a megjelenteket, külön kiemelve Radó Gábor vezető-főtanácsost és Szalkai Lajos kulturális munkatársat, civil és nemzetközi referenst, a XIII. kerület képviselőit, Jóni Lászlóné őrnagy asszonyt az MH 1. Katonai Igazgatási Központ mb. parancsnokát, illetve egyesületünk legújabb szponzorát Génusz Miklós urat. Radó Gábor nem tudott részt venni a jubíleumi közgyűlésünkön, ezért most került részére átadásra az emléktárgy. Külön köszöntöttük egyik legaktívabb segítőnket Ladiszlaidesz László nyá. őrnagyot a 70. születésnapja alkalmából, és megkülönböztetett tisztelettel köszöntöttük Németh Lajos nyugállományú alezredes bajtársunkat, aki e jeles napon ünnepelte 93. születésnapját.
Elnökünk megnyitója után a Military Girls nevű duó alapozta meg a hangulatot ismert retró slágereket, majd ráadásként operett egyveleget énekelve, nagy sikerrel.
A szokásos svédasztalos vacsora után a Balassi kórus szólistái adtak rövid műsort, majd igazából megkezdődött a bál. Ráthy József fáradhatatlanul ontotta a jobbnál-jobb muzsikát és a kedves közönség félretéve kort, derékfájást és gondot ropta a táncot. A tombola húzást úgy vártuk, mint a gyerekek a Mikulást. Természetesen mindenki nyerni szeretett volna, de fődíj csak egy van. A tombola után folytatódott a tánc és az asztaloknál a jófajta borok és sörök, illetve a magunkkal hozott sütemények kóstolásával összekötött baráti beszélgetés. Újra elmondhatjuk ez a bál is jól sikerült.

Csetényi Kati

A mappában található képek előnézete 2020-ban is FARSANG