Az MH KIKNYP 1. Katonai Igazgatási Központ Budapest tájékoztatója

2020.09.15

kiknyp_logo_400.jpgEzúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus fertőzés terjedésének megelőzésével kapcsolatos egyes járványügyi feladatok végrehajtásáról az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka az ügyfélszolgálatok és beléptetések tekintetében az alábbiakat határozta meg:
Ügyfélszolgálatok működése:
Az ügyintézés során — amennyiben annak feltételei fennállnak — az elektronikus ügyintézést kell preferálni.
A toborzó, érdekvédelmi és kegyeleti ügyfélszolgálatot folyamatosan működtetni kell úgy, hogy az ügyintézés elsősorban online és telefonon, valamint postai úton keresztül történjen meg. Személyes megjelenéssel járó ügyintézés indokolt esetben történjen, melynek során az egészségügyi és járványügyi tilalmak, korlátozások fokozott betartásával kell eljárni.
Az ügyfélszolgálati tevékenységet végző állomány az ügyféllel történő ügyintézés közben köteles szájmaszkot viselni. Az ügyfélszolgálathoz ügyintézésre érkező személyeknek az ügyfélszolgálati térben való tartózkodás közben kötelező a szájmaszk viselése.
Az ügyfélszolgálatra érkező kizárólag az ügyféltérben tartózkodhat, az irodákba történő belépés nem engedélyezett.
Az ügyféltérben legfeljebb annyi személy tartózkodhat, ahány ügyintéző áll a rendelkezésükre.
Beléptetés szabályai:

• az objektumba történő belépés akkor engedélyezhető, ha a beléptetéskor végzett testhőmérséklet mérés alapján a belépő személynek nincs hőemelkedése vagy láza;
  • az objektumokba való belépés előtt nyomtatványt kell kitölteni a helyszínen;
  • az objektumokba való belépést kizárólag a kéz fertőtlenítését követően engedélyezett;
  • a belépni kívánó személyeknek rendelkezni kell szájmaszkkal, melyet az objektumban való tartózkodása alatt végig viselnie kell.

Online és telefonos, valamint postai úton történő kapcsolattartás esetén elérhetőségeink:
MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság
1. Katonai Igazgatási Központ Budapest
Telefon:
Érdekvédelmi Részleg: 06/1-236-5232 vagy 06/1-235-5237
Kegyeleti Részleg: 06/1-236-5196
e-mail cím: budapest.erdekvedelem@mil.hu
Levelezési cím: 1545 Budapest vagy 1134 Budapest, Dózsa György út 51.

Kívánunk Önöknek és tagjaiknak nagyon jó egészséget!

Tisztelettel:

Szabó Tünde őrnagy