Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Elbúcsúztunk dr. Csabai Károly nyugállományú ezredestől

2021.11.24

elokep.jpg 2021. november 24-én 13.00 órakor a Farkasréti temető K ravatalozójában (Hóvirág utca) katonai tiszteletadással a családtagok, a hozzátartozók, Piroska, aki az utolsó 21 évben szerető, hű társa volt, a barátok, ismerősök, valamint a Balassi Egyesület képviselői mély részvét mellett kísérték utolsó útjára dr. Csabai Károly ezredest, a Katonai szolgálat halottját.
A gyászszertartás keretében dr. Báthy Sándor, a Közszolgálati Egyetem professzor emeritusza búcsúzott Csabai Károlytól, egykori munkatársától - példaképétől - aki nagyon sikeres pályát futott be a Néphadsereg hadtáp szolgálatának különböző posztjain, majd egy baleset miatt a Vezérkar Mozgósítási és Hadkiegészítési Csoportfőnökség M. törzs parancsnokaként. Eredeti szakmájától nem távolodott el, az egyetemen közreműködött a doktorandusz képzésben.
A Balassi Bálint Bajtársi Egyesület tagjaként amíg tudott aktívan részt vett minden rendezvényen, hozzászólásaival gazdagította a fórumok és csapatlátogatások programját. A Balassi Egyesületet négyen az egykori csoportfőnökséget ketten képviseltük a részvétnyilvánítók között.

Tisztelt Ezredes Úr, Kedves Károly nyugodj békében!

emzé

 

A mappában található képek előnézete Elbúcsúztunk dr. Csabai Károly nyugállományú ezredestől