Idősek világnapja - 2021

2021.10.01

Hagyományainkhoz híven idén is köszöntöttük tagjainkat a Stefánia Palota Intarzia termében az idősek világnapja alkalmából. A köszöntés előtt - mint minden évben – megkoszorúztuk névadónk, Balassi Bálint kopjafáját a Palota kertjében.
Az Intarzia terem minden ülőhelye megtelt a meghívott idősebb korú tagjainkkal. Elnökünk köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Kocsi László ezredesnek a HM Katonai és Társadalmi Kapcsolatok Főosztály, Társadalmi Kapcsolatok Osztály osztályvezetőjének, aki meleg szavakkal köszöntötte az idősebb korosztályt általában és természetesen külön a honvédelemért aktív korukban sokat tett és most, egyesületi tagokként is tevékenykedő nyugállományú katonákat, honvédségi nyugdíjasokat.
A köszöntő után Ráthy József kíséretével a kórus szólistái Kremsner József, Kozári János és Naszvagyi Vilmos fergeteges és szívmelengető műsora következett, dalaikba néha a hallgatóság is bekapcsolódott.
A finom pogácsa, kávé és üdítő fogyasztása közben jó hangulatú beszélgetéssel zártuk a sikeres délutánt.

szerk.

A mappában található képek előnézete Idősek világnapja - 2021