Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Meghívó Egerbe

2022.08.24

Egri kirándulás
Tisztelt Tiszta Égbolt Bajtársi Egyesület Tagtársak!
2022. 09. 21-n éves programunknak megfelelően, folytatva a „Nevezetes városaink, városaink nevezetességei˝ kirándulás sorozatot, egynapos látogatást tervezünk Egerbe a város nevezetességeinek megtekintésére.
A program elgondolása a következő:
Az utazás: Budapest Keleti pu. és Eger között oda-vissza vonattal történik.
A vasútállomáson bérelt autóbusz és idegenvezető várja a csoportot. Az érkezést követően vezetett városnézés következik. A városnézés után megnézzük az Egri Várat és múzeumot, a Gárdonyi Géza emlékházat, (idő függvényében a Bazilikát), majd a busszal kimegyünk a Szépasszony - völgybe, ahol mindenki ízlése szerin meg tud ebédelni és borokat is önállóan meg lehet kóstolni. A délutáni órákban megtekintjük a Püspöki Palotát, ha délelőtt kimarad a Bazilikát de hogy más helyeket is meg tudunk- e nézni az a rendelkezésre álló maradék időtől függ.
A belépés általában a 70 év felettiek számára ingyenes, kivéve a Bazilika, ahol perselyes adományt illik adni, 70 év alatti nyugdíjasoknak általában 500 Ft/ fő a kedvezményes belépőjegy.
Tagi hozzájárulás: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza hozzájárulást a busz bérlési költség hez és a belépő díjakat.
Az egyesület állja: a vonat költségét, valamint az idegenvezetés díjakat.
Találkozás: 2022. szeptember 21. (szerda) 06:45 a Keleti pu. csarnokban a menetrend táblák előtt.
Indulás Egerbe : 07:00-kor, érkezés Egerbe: 08:48-kor.
Vissza indulás Budapestre: 18:07-kor, érkezés Budapest Keletibe: 20:00-kor.
Részvétel szabályai a 2022. évi programfüzetbe leírtak szerint. A regisztráció szerződésnek minősül ezért, ha a lemondás nem a szabályoknak megfelelően történik a részvételi hozzájárulást akkor is meg kell fizetni, ha az illető nem vesz részt a programon.
Mivel az autóbusz típusának igényléséhez fontos a pontos létszám, ezért kérek minden kedves tag társunkat, aki szeretne részt venni a programon az alábbiakban meghatározott időpontig feltétlen regisztráljanak, későbbi időpontban regisztrálók csak az esetleg lemondott helyekre számíthatnak.
A hozzájárulást a 2022:09.05.-i Tagozat klub napon már lehet befizetni.
Minden kedves Tagtársunkat szeretettel várunk e gazdagnak ígérkező programunkra.

Tisztelettel:
Szegedi Lajos programfelelős.