Tájékoztatás az E-Közgyűlés eredményéről

2020.05.14

Tájékoztatás a BBBE 2020. májusi E-Közgyűlésének eredményéről

Tisztelt Bajtársak, Kedves Barátaink!

Az országos koronavírus járvány-helyzet miatt a május 14-ére tervezett éves beszámoló közgyűlésünket módosított formában – személyes megjelenést igénylő összejövetel nélkül – alapvetően elektronikus kommunikációs eszközök igénybevétele útján tartottuk meg.
Az elnökség örömmel tájékoztatja Egyesületünk tagságát, hogy a szavazásra biztosított 16 nap elteltével, május 11-én 16.00 óráig 150 érvényes szavazólap érkezett, ami 93,2%-os részvételt jelent. Valamennyi napirendi pontban elfogadásra került a javasolt határozattervezet. Közgyűlésünk eredményes volt, így az előírásoknak megfelelően határidőre benyújthatjuk az egyszerűsített éves beszámolót és közhasznúsági mellékletet az Országos Bírói Hivatalnak, az SZJA 1%-ának felhasználásáról szóló jelentést a NAV-nak, valamint a „Statisztikai jelentés a civil és egyéb nonprofit szervezetek tevékenységéről” című kötelező adatszolgáltatást a KSH-nak. A letétbe helyezést és a jelentések megtételét követően a Közgyűlés dokumentumait és jegyzőkönyvét, valamint az 1%-ról szóló jelentést közzétesszük Egyesületünk honlapján.
Köszönjük az aktív részvételt minden tagunknak. Kiemelten köszönjük a kiértesítési hálóban kapcsolattartásra felkért bajtársaknak, hogy személyes közreműködésükkel elősegítették a Közgyűlés eredményes megtartását.

Továbbra is kérjük, hogy mindenki vigyázzon saját és környezete egészségére!

Budapest, 2020. május 14.

Bajtársi üdvözlettel:
Galló István nyá. ezds.,