Újabb tájékoztató Egyesületünk tagjainak

2020.04.09

Kedves Bajtársak, Tagtársaink!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos rendelkezések tovább szigorodtak, ezért az előző levél folytatásaként tájékoztatunk Benneteket, hogy az ügyeleti szolgálatot a Kerepesi úti irodában, valamint a Kórus próbáit és az irodalmi kör összejöveteleit határozatlan időre – a járvánnyal kapcsolatos kormányzati rendelkezések visszavonásáig – felfüggesztettük. Az elnökség a kialakult helyzetet figyelemmel kíséri és amikor a körülmények lehetővé teszik megteszi a szükséges intézkedéseket az egyesület megszokott működésének helyreállítására.
Ahogy azt előző tájékoztatónkban jeleztük az elnökség az irodán kívül is folytatja munkáját, készül az éves beszámoló, valamint a pályázatok elszámolása. A beszámoló közgyűlést – a megtartására vonatkozó kötöttségek figyelembevételével – a csoportos rendezvények tilalmának feloldását követően, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően tervezzük összehívni.
Kedves Bajtársak! Vigyázzatok magatokra és családotokra! Tegyetek meg mindent, annak érdekében, hogy a járvánnyal kapcsolatosan benneteket, a családotokat és a környezeteteket érintő kockázatok a minimálisra csökkenjenek! A legfontosabb: aki teheti

MARADJON OTTHON!

Honlapunkon egy kattintással elérhető a folyamatosan aktualizált kormányzati tájékoztató oldal, továbbá egyéb tájékoztatókat (KIKNYP ügyfélszolgálat, üdültetés stb.) és javaslatokat is találtok rajta. A legfrissebb információ: A KORK-ok és az MH RKKK üzemszünetének meghosszabbítása:

• Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban (MH RKKK) 2020. június 18-ig;
  • A Kiképzési- Oktatási és Regeneráló Központokban (KORK) egységesen 2020. június 21-ig kerül meghosszabbítására az üzemszünet.
  • A főszezoni rekreációs és regeneráló pihenésekkel kapcsolatos feladatokat egyelőre nem érinti a korlátozás.

A működésünket érintő információkat a honlapon és a szokott módon e-mailben, az elektronikus elérhetőséggel nem rendelkező tagjaink esetében a kapcsolattartási háló segítségével megosztjuk Veletek.

Üdvözlettel: BBBE elnökség