Elnökségi ülés - 2021. 01. 29.

2021.01.29

A veszélyhelyzet előírásainak betartásával tartottuk meg kivételesen személyes részvétellel elnökségi ülésünket 2021. január 29-én. A kezdés hangulatát nagyon befolyásolta, hogy csak két nappal korábban vettünk kényszerű búcsút két társunktól, Pálinkásné Gábor Andreától és Takács Imre nyugállományú alezredestől.
Néhány aktuális hír megosztása után a fő kérdés a májusi közgyűlés előkészítése volt, ami egyben tisztségválasztó közgyűlés is lesz. Tekintettel arra, hogy az elmúlt év végén a pandémia miatt elmaradt a szokásos évzáró közgyűlés még nem volt megválasztott jelölő bizottság. Rivid tanácskozás - és az érintettek elfogadó nyilatkozata - után az elnökség döntött, hogy a JB elnökének Szekeres István nyá. dandártábornokot, tagjainak pedig Erdős László, Takács Ferenc, Kovács Zoltán és Rusznyák József bajtársunkat javasolja. (Időközben nagy arányú online szavazással az egyesület tagjai elfogadták a Jelölő Bizottság javasolt összetételét. szerk.)
A Jelölő Bizottság megkezdte munkát az új elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjaira vonatkozó tagsági javaslatok összegyűjtésére, az elnökség pedig a beszámoló anyagának elkészítésére. Úgy gondoljuk, hogy fel tudunk készülni a májusi közgyűlés megtartására akár az Internet útján akár személyes részvétellel, ha a körülmények azt lehetővé teszik.

emzé

A mappában található képek előnézete Elnökségi ülés - 2021. 01. 29.