Elnökségi ülés - 2021. 08. 30.

2021.08.30

2021. augusztus 30-án kibővített ülést tartott a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület elnöksége. Az elnökségi tagok és a meghívott vendégek köszöntése után elnökünk Galló István megnyitotta az ülést.
A meghívóban meghatározott napirendnek megfelelően először a 2021. évi munkaterv még megvalósítható feladatait tekintettük át, majd a tagsági adatok pontosítása következett. Részletesebben foglalkozott a testület a kórus előtt álló feladatokkal - különös tekintettel az Obsitos Zenekarral közös október 27-ei fellépésre a RaM Colosseumban és a november 5-ei fellépésre a Stefánián - valamint a szeptember 22-ei kerékpáros nap teendőivel.
Az elnökség jelenlévő tagjai egyhangúan megszavazták Képes Józsefné, Gábris Lászlóné, Szabó Juli-anna, Pál Györgyi, Csernok Anna belépési szándékát az egyesületbe és a kórusba, valamint Nyikos Gáborné, Majzik Bence, Dobák László, Szabó János, Szabó-Veréb Marietta, Bagdi Richard Mózes belépési szándékát az egyesületbe.
A napirendi pontok megtárgyalását követően az elnökség tagjai megköszöntötték Ocsovai János nyá. ezredest, Vámosi Jánost és Szántai Istvánnét születésnapjuk alkalmából. A köszöntéseket az asztalon lévő finom falatok és torta elfogyasztása és az ezzel együttjáró baráti beszélgetés követte.

emzé

A mappában található képek előnézete Elnökségi ülés - 2021. 08. 30.