Elnökségi ülés - köszöntésekkel

2020.07.29

2020. július 29-én újra ülésezett a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület kibővített elnöksége. Az elmúlt időszak kötelező megemlékezésein és kegyeleti eseményein a szabályok betartásával néhány fővel képviseltük az egyesületet. Megállapítottuk, hogy az éves terv újraértékelése, illetve a kórus próbáinak beindítása még most sem időszerű, ugyanakkor döntöttünk a korábbi juniális későbbi, augusztusi megtartásáról.
A közeljövő feladatainak átbeszélése után a pandámia miatt csak most vehette át miniszteri elismerését március 15-e alkalmából Mühlbacher Mária, és a Honvédelem Napja alkalmából az Aranykor Kitüntető Cím bronz fokozatát Szántai Istvánné nyá. törzszászlós. Az elismeréseket a KIKNYP parancsnokát képviselő Szabó Tünde őrnagy asszony adta át. Fényképes beszámoló a KIKNYP honlapján olvasható.
Az elismeréseket a kerek születésnapot ünneplő Szombathelyi Ferenc nyá. vezérőrnagy (80), Hoffmann Ernő nyá. alezredes (85) és Magócsi Zoltán nyá. ezredes (70) köszöntése követte.

szerk.

A mappában található képek előnézete Elnökségi ülés - köszöntésekkel